Over Ons

Laten we kennismaken met MarhabaLogopedie en onze logopedisten...

Onze praktijk staat voor transparantie en service. Wij willen graag iedereen zo goed mogelijk helpen en de tijd geven om zich te ontwikkelen.
Met onze warme aanpak en doorzettingsvermogen, willen we ervoor zorgen dat al onze clienten met een glimlach bij ons weggaan.

Werkdagen:

Canan: Maandag t/m vrijdag
Mariam: Maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag

Onze logopedist Canan (Praktijkhouder): Even voorstellen! Mijn naam is Canan Sahbaz, logopedist en oprichter/praktijkhouder van Marhaba Logopedie.
In 2016 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hanze University of Applied Sciences. Ik heb twee jaar gewerkt als Online Speech and Language Therapist. Eind 2018 besloot ik voor mijzelf te beginnen. Ik droomde altijd al van een eigen logopediepraktijk. Marhaba betekent “hallo” in het Arabisch, maar wordt ook gebruikt in andere talen als begroeting. Ik wilde dat de naam herkenbaar zou zijn voor ouders van meertalige kinderen. Naast het Nederlands spreek ik namelijk ook vloeiend Turks. Het meertalig zijn heeft binnen het vakgebied vele voordelen. Ik werk voornamelijk met kinderen, maar alle doelgroepen zijn welkom in de praktijk. Ik ben momenteel 4 dagen werkzaam in Groningen (hoofdlocatie), en op donderdag nog een dagje werkzaam op een Islamitische basisschool in Schiedam. Ik heb het hier erg naar mijn zin en doe mijn werk met veel passie en liefde.

Onze logopedist Mariam: Mijn naam is Mariam Rahou en ik ben logopedist gespecialiseerd als afasietherapeut werkzaam op de maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Op de vrijdag verricht ik ook aan huisbehandelingen. Mijn visie als logopedist is dat ik sta voor het aanbieden van kwalitatieve zorg aan de patiënten. Om de kwalitatieve zorg te verlenen is het mijn taak om de patiënt te helpen met zijn/haar hulpvraag, waarbij er rekening gehouden wordt met de wensen en behoefte van de patiënt en omgeving , met als doel om het functioneringsniveau te optimaliseren. Mijn missie is om met mijn ervaringen en kennis de logopedische problemen die patiënten ervaren in een prettige sfeer, effectief te verminderen in belemmeringen en beperkingen. Mijn motivatie is om in een team van professionals te werken om de verschillende logopedische problemen te verhelpen.
De opleiding logopedie heb ik afgerond aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens mijn studie heb ik de minor ‘’Meertaligheid’’ gevolgd. De kennis uit deze minor kan ik meenemen in mijn behandelingen en toepassen bij meertalige patiënten. Ik ben een meertalige logopedist en spreek naast het Nederlands ook Engels, Berbers en redelijk Arabisch. Tevens ben ik als logopedist aangemeld in het kwaliteitsregister en ben ik lid van Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie. Als aanvulling op mijn opleiding Logopedie heb ik de basiscursus Orofayngeale Dysfagie en Afasiediagnostiek en -therapie behaald.
Als logopedist ligt mijn affiniteit in het behandelen van volwassenen met een neurologische aandoening, zoals afasie, dysartrie en dysfagie t.g.v. Parkinson, een beroerte of dementie. Ook heb ik affiniteit in het behandelen van kinderen met een spraak- ,taalontwikkeling, afwijkende mondgewoonten en stemstoornissen.

Ervaring van onze clienten

 • Liefs Mama Meryem
  Onze lieve Canan. Ik loop al geruime tijd bij haar. Wij hebben fijne ervaring met haar en we zijn nog in contact. Ze geeft altijd goeie tips waar ik en me zoontje wat aan hebben. Ze is heel geduldig met mijn zoon en komt met het juiste advies. Mijn oudste zoon is toen bij haar geweest en omdat ik zo goeie ervaring en vertrouwensband met haar heb opgebouwd stuur ik nu ook mijn jongste zoon ook naar haar toe. Verder is ze altijd vrolijk en heeft altijd een glimlach op haar gezicht, blijf zo doorgaan!
  Liefs Mama Meryem
 • Moeder S.K.
  Ik ken Canan al ruim 2 jaar. Wat een leuke meid is zij!! Mijn dochter gaat 1x in de week naar Canan en wilt elke dag bij haar zijn. Ze is helemaal gek op haar. Canan is heel vriendelijk, vrolijk, gezellig, aardig en gaat zo leuk om met kinderen. Ze geeft onmiddelijk een vertouwd gevoel aan jou en aan je kind! Zelf ben ik heel tevreden over Canan!!!!
  Moeder S.K.
 • Moeder van S.G.
  We zijn eerder bij een ander logopedie geweest waar we totaal niet tevreden waren, mijn dochter moest elke keer huilend naar logopedie streng en niet meewerkend. Al een jaar zitten we bij logopedie Canan. En mijn dochter kan niet eens wachten totdat ze weer bij Logopedie Canan is. Zij is zonnetje van mijn dochter. Mijn dochtertje had moeite met bepaalde letters uitspreken en kon geen zinnen maken. Nu kan mijn dochter bepaalde letters goed en duidelijk spreken. Vooral zinnen maken. Logopedie Canan verdient een dikke 10!
  Moeder van S.G.
 • Moeder Z.P.
  Ik ben moeder van Z.P. wij zitten ook bij logopedist canan, ik ben zeer tevreden hoe zij mijn dochter oefent. Ze is heel erg vriendelijk, vakbekwaam, weet heel goed hoe ze met kinderen moet omgaan. Mijn dochter gaat echt met plezier en leert heel veel. Ook tijdens corona heeft ze alles goed geregeld online zodat ze kon blijven oefenen. Ben trots op onze logopediste. 😘😘😘
  Moeder Z.P.
 • Behulpzame logopedist die de kinderen goed observeert en daardoor de juiste hulp aanbied. De logopedist heeft een luisterende oor en ik ben superblij dat wij jou als logopedist hebben, dankzij jou observatie kwamen wij er achter dat mijn kind vocht achter zijn trommelvlies had, waardoor hij slecht hoorde. Dit had weer invloed op zijn spraak/taal. Kortom: Topper in je werk! Bedankt Canan ♥️🙏🏻 Moeder K.B.